نوشته شده توسط : فرخنده پارسا

تخم مرغ شناور

 

یک لیوان را تا نصفه آب کرده و یک تخم مرغ را داخل آن قرار دهد. مشاهده میشود که تخم مرغ داخل آب فرو میرود.

تخم مرغ را در آورده و حدود شش قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.

نکته علمی: نمک باعث بالا رفتن چگالی آب شده و شناور شدن تخم را راحت تر میکند.

در می یابد که چگالی تخم مرغ از چگالی آب شور کمتر است و روی آب شناور می ماند.



 

 



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 خرداد 1403 | نظرات ()